Διαδικτυακός Τόπος Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Create PDF Recommend Print

Έλα μαζί μας! Έναρξη κατηχητικών σχολείων 2015-2016

Afisa 2015 ENARXH kathxhtikaΟι Ιερείς Νεότητας και οι κατηχητές των ενοριών της Ιέρας Μητροπόλεως Πειραιώς, καλούν όλα τα παιδιά να έλθουν στην παρέα των νεανικών συντροφιών για να γνωρίσουν τον Χριστό.


Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται ο Αγιασμός έναρξης των κατηχητικών σχολείων και νεανικών συντροφιών στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Χριστό μέσα από συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως στις κατά τόπους ενορίες. Στις συναντήσεις αυτές τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία παράλληλα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα ομαδικά και θεατρικά παιχνίδια, να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν χειροτεχνίες, να συμμετέχουν σε εκδρομές και σε αθλητικές δραστηριότητες όπως λ.χ. ποδόσφαιρο και πολλές άλλες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στις κατά τόπους ενορίες, τους Ιερείς Νεότητας και τα στελέχη των κατηχητικών σχολείων.


Ευχαριστούμε πολύ όσους εν γνώση ή εν αγνοία τους μας δάνεισαν από τις σελίδες τους υλικό προς χρήση της δικής μας σελίδας.
Ευχόμεθα ο Θεός να τους αντι-δωρήσει το δάνειο αυτό πλούσιο.
Ευχαριστούμε πολύ.


Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.