Διαδικτυακός Τόπος Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Create PDF Recommend Print

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Γραφείου Νεότητος

750 DSC 9519Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και την συμμετοχή των Χορωδιών των Κατηχητικών Σχολείων και Ενοριακών Συντροφιών της Μητροπόλεως μας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Γραφείου Νεότητας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Η εορτή της Μητροπόλεως μας καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκομένους η οποίοι άκουσαν τα παιδιά να ψάλλουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και να δίνουν ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα παιδιά καθώς και τα Κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεως μας τα οποία διακονούν αθορύβως αλλά ζωντανώς τον Θείο Λόγο στις κατά τόπους ενορίες. Στην συνέχεια κάλεσε ονομαστικά τους Ιερείς με τις οικογένειες τους για να τους παραδώσει από ένα συμβολικό δώρο λόγω των εορτών.

Ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ο Θεός να δίνει κουράγιο, υγεία και υπομονή στο δύσκολο έργο το οποίο τους έχει ανατεθεί στις Ενορίες τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εορταστική εκδήλωση.


Ευχαριστούμε πολύ όσους εν γνώση ή εν αγνοία τους μας δάνεισαν από τις σελίδες τους υλικό προς χρήση της δικής μας σελίδας.
Ευχόμεθα ο Θεός να τους αντι-δωρήσει το δάνειο αυτό πλούσιο.
Ευχαριστούμε πολύ.


Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.